Předkrmy
ITALSKÉ CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S RUKOLOU
A HOBLINKAMI ITALSKÉHO TVRDÉHO SÝRU
189,-
GRILOVANÁ ČERSTVÁ ZELENINA NA LÁVOVÉM GRILU S BYLINKAMI,
BRAZILSKOU SOLÍ A ITALSKÝM TVRDÝM SÝREM
169,-
TATARÁČEK Z NORSKÉHO LOSOSA S BYLINKAMI, ZDOBENÝ POLNÍČKEM
A CHERRY RAJČÁTKY, OPÉKANÝ BYLINKOVÝ TOUST
189,-
GRILOVANÁ MOZZARELLA BALENÁ VE SCHWARWALDSKÉ ŠUNCE,
ZDOBENÁ RUKOLOU
169,-
Polévky
SILNÝ VÝVAR S KUŘECÍM MASEM, ZELENINOU
A NUDLEMI
59,-
ČESNEKOVÁ POLÉVKA SE ŠUNKOU A VEJCEM,
PODÁVANÁ SE SÝREM A KRUTÓNKY
59,-
RAJČATOVÝ KRÉM S BAZALKOU A ITALSKÝM TVRDÝM SÝREM
69,-
Česká kuchyně
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S BRUSINKAMI A ŠLEHAČKOU
229,-
PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA MARINOVANÁ MEDEM, BYLINKAMI A RAJČATY,
SERVÍROVANÁ S LEHKÝM SALÁTEKM
255,-
PEČENÁ KACHNIČKA S ČERVENÝM ZELÍM
239,-
KUŘECÍ MEDAILONKY ZAPÉKANÉ V BRAMBOROVÉM TĚSTĚ
259,-
SMAŽENÝ ŘÍZEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, ŘEZ CITRÓNU
225,-
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK
219,-
SMAŽENÝ SÝR (MOŽNO SE ŠUNKOU I BEZ)
195,-
Kuřecí speciality
KUŘECÍ PRSÍČKA MARINOVANÁ BYLINKAMI
A PANENSKÝM OLIVOVÝM OLEJEM
225,-
KUŘECÍ PRSÍČKA VE SMETANOVÉ OMÁČCE
S HŘÍBKY A CIBULKOU
229,-
KUŘECÍ MEDAILONKY ZAPÉKANÉ RAJČATY A MOZZARELLOU,
ZDOBENÉ BAZALKOU
229,-
KUŘECÍ NUDLIČKY S RESTOVANOU ČERSTVOU ZELENINOU,
PIKANTNÍ OMÁČKOU A PALIVOU PAPRIČKOU
235,-
Vepřové speciality
VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY NA GRILU, PODÁVANÝ NA ZELENÝCH
FAZLKÁCH S ANGLICKOU SLANINOU
269,-
STEAK Z VEPŘOVÉ PANENKY PODÁVANÝ NA HOUBOVÉM RAGÚ,
S LESNÍMI HŘÍBKY A SMETANOU
269,-
NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY V MYSLIVECKÉ OMÁČCE
249,-
Hovězí speciality
STEAK RESTAURACE U KRBU Z PRAVÉ SVÍČKOVÉ
PODÁVANÝ NA ZELENÝCH FAZOLKÁCH S GRILOVANÝMI CHERRY RAJČÁTKY
375,-
STEAK Z PRAVÉ HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ PODÁVANÝ NA HOUBOVÉM RAGÚ
S LESNÍMI HŘÍBKY A SMETANOU
375,-
STEAK Z PRAVÉ HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S PEPŘOVOU OMÁČKOU
S KULIČKAMI ZELENÉHO PEPŘE
375,-
LEHCE PIKANTNÍ HOVĚZÍ NUDLIČKY Z PRAVÉ SVÍČKOVÉ,
S FAZOLOVÝMI LUSKY, CIBULÍ, RAJČÁTKY A CHILLI,
SYPANÉ SEZAMOVÝMI SEMÍNKY
275,-
TATARSKÁ BIFTEK – 4 KS TOPINEK
MÍCHANÝ NEBO NEMÍCHANÝ
299,-
Bramborové gnocchi
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S HŘÍBKY A KUŘECÍMI PRSÍČKY
V JEMNÉ SMETANOVÉ OMÁČCE, ITALSKÝ TVRDÝ SÝR
265,-
BRAMBOROVÉ GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU, SUŠENÝMI RAJČATY,
OLIVAMI A BAZALKOU,
S HOBLINKAMI ITALSKÉHO TVRDÉHO SÝRU
265,-
Těstoviny
ŠPAGETY AGLIO-OLIO E PEPERONCINO
S PANENSKÝM OLIVOVÝM OLEJEM, ČESNEKEM, CHILLI PAPRIČKOU
A ITALSKÝM TVRDÝM SÝREM
215,-
ŠPAGETY CARBONARA S ITALSKOU PANCETTOU
A ITALSKÝM TVRDÝM SÝREM
225,-
TAGLIATELLE „PORTO BELLO“ S KUŘECÍMI KOUSKY,
LISTOVÝM ŠPENÁTEM, SMETANOU, ŽAMPIONY A HŘÍBKY,
ITALSKÝ TVRDÝ SÝR
269,-
TAGLIATELLE S KOUSKY LOSOSA, BÍLÝM VÍNEM,
CHERRY RAJČÁTKY A BAZALKOVÝM PESTEM
325,-
Ryby
PEČENÝ PSTRUH NA GRILU S TYMIÁNEM
CHERRY RAJČÁTKY A BAZALKOVÝM PESTEM
265,-
FILÉ Z NORSKÉHO LOSOSA NA GRILOVANÉ ZELENINĚ
S BYLINKAMI
399,-
Saláty
CAESAR SALÁT S GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM
A ORIGINAL CAESAR DRESINKEM, KRUTÓNKY
A ITALSKÝ TRVDÝ SÝR
265,-
GRANDE SALÁT S FILÍROVANÝMI PRSÍČKY A ZASTŘENÝM VEJCEM,
Z ČERSTVÉ SEZÓNNÍ ZELENINY, TRHANÝCH LÍSTKŮ SALÁTŮ
A JEMNOU ZÁLIVKOU
265,-
SALÁT S GRILOVANÝM NORSKÝM LOSOSEM
S TRAHNÝMI LÍSTKY SALÁTŮ, RAJČÁTKY
A JOGURTOVO-BYLINKOVÝM DRESINKEM
335,-
ŠOPSKÝ SALÁT / ŘECKÝ SALÁT
S BÁLKÁNSKÝM SÝREM / S BALKÁNSKÝM SÝREM A OLIVAMI
175,-
Přílohy
VAŘENÉ BRAMBORY
49,-
ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU 49,-
OPÉKANÉ BRAMBORY 49,-
HRANOLKY 49,-
AMERICKÉ KOŘENĚNÉ BRAMBORY 49,-
DUŠENÁ RÝŽE 49,-
BRAMBOROVÉ PLACIČKY 49,-
FAZOLOVÉ LUSKY NA SLANINĚ 49,-
HOUSKOVÝ NEBO KARLOVARSKÝ KNEDLÍK 49,-
ROZPÉKANÁ BYLINKOVÁ BAGETKA 49,-
PŘÍLOHOVÝ SALÁTEK 65,-
Dezerty
CHEESECAKE ZDOBENÝ OVOCEM
95,-
PALAČINKA PLNĚNÁ NUTELLOU, ZDOBENÁ ŠLEHAČKOU
95,-
FRESH DEZERT /LEHKÝ OVOCNÝ DEZERT S LESNÍM OVOCEM,
ZAKYSANOU SMETANOU, ČOKOLÁDOU A ŠLAHČKOU
65,-
MEDOVNÍK ZDOBENÝ ŠLEHAČKOU
65,-